Trends

Vores top 5: Koreansk hudpleje

Hvad går koreansk hudpleje ud på?

Når det kommer til lange og dybdegående hudplejerutiner er Asien på forkant. Særligt koreanske hudplejerutiner er kendt for den seneste og mest avancerede teknologi indenfor hudpleje.

Når det kommer til hudpleje i Korea, er der ikke noget der hedder “Less is More”! Tværtimod… Glem alt om den hurtige vådserviet og alt-i-en creme; koreanerne ved at en grundig hudplejerutine med mange trin er vejen til smuk og sund hud. Det er ikke unormalt at have op til 10 trin!

I Korea er hudpleje så stor en del af dagligdagen, at det er helt normalt at begynde at passe på sin hud allerede i en tidlig alder. Resultatet? Tja, der er en grund til at så mange i den vestlige verden er helt oppe at køre over ‘K-Beauty’… Selv Lancôme er blevet inspireret!

Mange af os tager vores hudpleje seriøst, og er villige til at bruge meget tid og mange penge på at få sund og smuk hud – ligesom koreanerne. I dette indlæg kigger vi nærmere på nogle af de lækreste koreanske mærker på lookfantastic, og præsenterer vores top 5 favoritter ligenu, så du kan få inspiration til din egen koreansk-inspirerede hudplejerutine.

 

  1. COSRX Blackhead Silk Finger Ball
    Køb nu med LOOKFANTASTIC

    COSRX Blackhead Silk Finger Ball

    Disse små hætter er lavet af 100% naturlig silke og Protein Sericin, som effektivt renser porerne for snavs og fjerner overskydende olie som kan tilstoppe porerne. De innovative “Finger Balls” fra COSRX er det seneste indenfor koreansk hudpleje; de hjælper med at fjerne hudorme ved skånsomt at eksfoliere huden, så du får renere og jævnere hud. Hver Finger Ball kan bruges 2-3 gange.

    Køb nu med gratis levering
  2. Benton Snail Bee High Content Steam Cream
    Køb nu med LOOKFANTASTIC

    Benton Snail Bee High Content Steam Cream

    Forkæl din hud med Snail Bee High Content Steam Cream fra Benton! Denne creme indeholder en af de ingredienser der er mest karakteristiske for koreansk hudpleje: sneglesekret. Sneglesekret er både protein- og vitaminrig, og smaddergod til at give jævn og glat hud. Kombineret med bigift og hyaluronsyre hjælper denne Steam Cream med at vedligeholde fugtniveauet i huden samt mindske synligheden af rynker. Dens cremede konsistens smelter nemt ind i huden og har en kølende effekt.

    Køb nu med gratis levering
  3. Skin79 Extra Premium Gold Mask
    Køb nu med LOOKFANTASTIC

    Skin79 Extra Premium Gold Mask

    De fleste har set de populære asiatiske “Sheet Masks” i år, da de har været overalt på sociale medier i forskellige varianter og farver! En af vores favoritter er guldmasken fra Skin79, som indeholder 24 karat guldpartikler og giver en smuk glød samt jævnere, blødere hud. Og så er det bare ret luksuriøst at tage en “guldmaske” på!

    Køb nu med gratis levering
  4. Mizon Snail Cushion Foam Cleanser
    Køb nu med LOOKFANTASTIC

    Mizon Snail Cushion Foam Cleanser

    Endnu et hit beriget med snegleekstrakt: Mizons Foam Cleanser, spækket med protein og glykolsyre. Få glattere og mere ungdommelig hud med denne alternative cleanser, som dine veninder højst sandsynligt ikke har prøvet! Denne cleanser indeholder en lang række effektive og populære ingredienser, udover den omtalte sneglesekret – hyaluronsyre, bivoks, aloe vera, rød ginseng og macademianøddeolie, som sammen blødgør og bringer hudens olieproduktion i balance. Mizon Snail Cushion Foam Cleanser er ideel til fedtet hud.

    Køb nu med gratis levering
  5. COSRX BHA Blackhead Power Cream
    Køb nu med LOOKFANTASTIC

    COSRX BHA Blackhead Power Cream

    Udover helt overordnet at være eksperter indenfor hudpleje, har koreanske hudplejemærker udviklet nogle suveræne produkter rettet mod hudorme, urenheder og fedtet hud: prøv blandt andet BHA Blackhead Power Cream fra COSRX, som ved hjælp af Tea Tree Oil og BHA (Beta Hydroxy Acid) renser porerne i dybden og fjerner døde hudceller samtidig med at forebygge hudorme og irritation.

    Køb nu med gratis levering


Team LF

Team LF

Forfatter og ekspert