Beklager, dette produkt er midlertidig udsolgt. Tilføj det til din ønskeliste for at modtage en e-mail, når det er tilbage på lager.

Andre kunder købte i stedet

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask 100 ml

DKK 235.0

235 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Udsolgt

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 3.5 / 5 (2 anmeldelser)
  • 0 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Lækker duft men meget klistret oplevelse

Den er ok men ikke en jeg vil købe igen

Var dette til hjælp?

Combination Skin & Oily T zone?

Denne maske efterlader min hud rigtig hydreret, og jeg er rigtig vild med den. Den føles rigtig komfortable og har en dejlig duft. Den er i øjeblikket min favorit selvforkælelse maske. Den føles rigtig god på min hud efter jeg har påført den, rigtig beroligende og afslappende. Den er hværken for olieret eller ’tacky’. Den føles lidt klisterede selv efter den er blevet absorberede ind i huden, men den er jo en maske, ikke en fugtighedscreme. Jeg vil ikke anbefale den hvis du har fedtet hud, men hvis du har kombineret/tør hud, burde du prøve den! Du kan læse mere om produktet på min blog : http://veroniccapopova.com/origins-maskimizer-charcoal-mask-drink-up-intensive-mask-review/

Var dette til hjælp?