Kontakt os

I Lookfantastic bestræber vi os på at tilbyde et højt service niveau der altid slår dine forventninger. Vi håber du finder svar på dine spørgsmål her. Hvis ikke, kan du kontakte os via:

E-MAIL:

Den bedste måde at kontakte os på er ved brug af vores “message centre” via din konto (vær opmærksom på at du skal være logget ind for at sende en besked). Vi stræber efter at svare alle e-mails inden for 1 arbejdsdag. Brugen af “Message Centre” hjælper både dig og vores kundeservice team med at holde styr på alle dine foresprøgelser og ordre.

Hvis du har en foresprøgelse, tag først et kig på vores FAQs nedenfor disse kan hjælpe dig med brugen af vores site, bestille fra os, oprette en konto og tracke forløbet af din ordre.

Hvis du ikke kan find svar til dit spørgsmål venligst klik her for at sende en besked til vores kundeservice team.

RING TIL OS:

Hvis du ønsker at tale med en medarbejder, kan du ringe til vores direkte telefonlinje på: 
+45 80 82 02 76

Åbningstider for vores telefoner er:
Mandag til fredag: 10:00 – 18:00

SKRIV:

Look Fantastic Customer Service Department
Meridian House,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,
CW9 7RA

Du er velkommen til at skrive til os på adressen ovenfor, men bemærk venligst, at dette ikke er sammen adresse som returnering af varer. Hvis du vil returnere en vare, kontakt venligst kundeservice, som vil hjælpe dig med dette.

FEEDBACK:

Vi stræber altid efter at gøre vores service bedre og vil meget gerne høre din mening. Kommentarer til vores service, og selv nye ideer til hvordan vi kan gøre din oplevelse med os bedre, er altid velkomne. Du kan fortælle os dette til vores “Customer Relations Team” på on feedback@lookfantastic.dk

Bemærk venligst: “Customer Relations” kan ikke svare på service foresprøgelser. Hvis du har et spørgsmål vedrørende at handle hos os, eller vedrørende en ordre du allerede har bestilt, kan du kontakte kundeservice gennem vores “online Message Centre. Bare klik på ‘Min Konto’ i toppen til højre af vores hjemmeside og følg anvisningerne.

”Customer Relations Teamet” åbningstider Mandag-Fredag 10:00 til 19:00.

SAMARBEJDE:

Hvis du overvejer et samarbejde med “the hut group”, eller at udbyde dine produkter gennem en af “the hut group” hjemmesiderne, kontakt os venligst på partnerships@thehutgroup.com.

INTERESSERET I AT ARBEJDE FOR LOOKFANTASTIC?

Bare e-mail dit CV til os på recruitment@thehutgroup.com.