Beklager, dette produkt er midlertidig udsolgt. Tilføj det til din ønskeliste for at modtage en e-mail, når det er tilbage på lager.

Andre kunder købte i stedet

VICHY Dermablend Corrective Fluid Foundation 30ml (Various Shades)

DKK

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Udsolgt

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 4.17 / 5 (6 anmeldelser)
  • 4 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Se alle anmeldelser
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Favorit foundation

Min “all time favorite” foundation til min problemhud. Dækker perfekt urenheder, også med et tyndt lag. Nem at opbygge men giver man fuld skrue synes jeg det kræver en fixering i form af pudder eller lign. især hvis man har tendens til fedtet hud, ellers bliver huden lidt for skinnende.

Var dette til hjælp?

Favorit

Den bedste foundation jeg nogensinde har haft. Har nu brugt den gennem 5 år, da det er den eneste, jeg har prøvet, som dækker rødmen, men ikke fjerner mine fregner. Samtidig tørrer den ikke min hud, og så er den meget drøj og holder længe.

Var dette til hjælp?

Perfekt

Den bedste dækkende foundation jeg nogensinde har prøvet uden at ligne en maske. Dækker alle generende spots og ujævnheder med et flot og naturligt resultat. Kan i den grad anbefales og hvis den bliver lidt for drøj/kraftig kan den med fordel blandes med lidt fugtighedscreme for en "lettere" udgave.

Var dette til hjælp?

Som en maske

Både jeg med tør hud, og familiemedlemmer med normal/fedtet hud synes at den føles og ligner en ler maske. Den er overhovedet ikke til at arbejde med. Kunne muligvis bruges som concealer på bumser, men ikke mere end det. Øv - penge ud a vinduet !

Var dette til hjælp?

a great product

my absolute favorite. It gives full coverage.

Var dette til hjælp?

Super

Lækker Foundation med rigtig god dækning

Var dette til hjælp?